REMINDER : Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2013

Beste Vrienden, Traditioneel start De Hanze het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsreceptie waar woord en muziek elkaar aanvullen

Het is het moment waarbij de uittredende en nieuwe voorzitter tijd maken om terug te kijken op 2012 en vooruit te blikken naar 2013. Na de drukke kerstdagen gevuld met vooral familiale ontmoetingen en een paar dagen nadat het nieuwe jaar is ingezet, kijken we graag even achterom naar de realisaties van het voorbije jaar. Maar het is ook vooral het moment om de intenties van het nieuwe bestuur op ons mooi programma voor het jaar 2013 bekend te maken en u een boeiend nieuw jaar met tal van aantrekkelijke en markante activiteiten in het vooruitzicht te stellen. De nieuwe voorzitter zal van de gelegenheid gebruik maken om zijn ploeg voor de komende twee jaar voor te stellen. "Four Times a Lady" zorgt voor de muzikale noot.   
“Four Times a Lady” is een jong en dynamisch gitaarkwartet met een gevarieerd programma dat zowel jong, oud, liefhebber als kenner weet te beroeren. Deze 4 getalenteerde muzikanten combineren een hoog muzikaal niveau met een aanstekelijke performance. Het repertoire bevat zowel originele composities als op maat gemaakte arrangementen door de muzikanten zelf. De bezetting bestaat uit 4 klassieke gitaren bespeeld door 4 jonge dames, 2 zussen met 2 vriendinnen. Met onverwachte wendingen nemen ze elk genre op de korrel. Recent werd hun eerste CD “Here and now” aan het publiek voorgesteld. Zoals vorige jaren wordt het officiële gedeelte beperkt tot één uur zodat er maximaal tijd is om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voorbehouden voor leden van De Hanze en hun genodigden.

Rapport van de activiteit: