Vriendendinner met Piet Desmet - KULeuven - op 16 maart 2023


Piet Desmet is vice-rector aan KU Leuven bevoegd voor zowel KU Leuven Kulak als voor educatieve technologie. Hij is tevens academisch beheerder van KU Leuven Brugge.
Hij is daarnaast coördinator van ITEC, een imec onderzoeksgroep van KU Leuven Kulak die inzet op educatieve technologie.

Piet tekent ook mee aan de verdere uitbouw van het Postuniversitair Centrum (PUC) tot hét referentiecentrum voor Levenslang leren met hubs in Kortrijk, Brugge en Gent.

Hij geeft vorm aan het West-Vlaanderen plan voor Levenslang leren waarbij niet alleen ingezet wordt op postgraduaten, maar ook op executive masters (Ma-na-Ma’s).

Onnodig te zeggen dat Piet Desmet Levenslang Leren in onze brede regio een bijzonder warm hart toedraagt en hierover kan getuigen vanop de eerste lijn. Dat digitalisering daarbij een alsmaar crucialere rol speelt klinkt deze expert in educatieve technologie als muziek in de oren.


Inschrijven via PEEPL

Praktisch

Datum: 16/03/2023 19:00 tot 23:00

Deelnameprijs: € 59,00

Plaats: België

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent, zo vermijdt u annulatiekosten.