Vriendendinner met Pieter Loose - Ekopak - op 2 maart 2023


De heer Pieter Loose begon zijn loopbaan bij Hertel Services, een industriële dienstverlener op het gebied van steigerbouw, isolatie, elektra en stoomtracing. Eerst als projectmanager en later als technisch directeur.

In 2010 verliet hij Hertel Services en begon hij als Sales Engineer bij Ekopak. Ekopak brengt circulaire wateroplossingen op de markt. Pieter nam Ekopak in 2013 over en werd er CEO.

Sinds 2019 is Pieter Loose ook vice-voorzitter van Watercircle, een belangenvereniging voor watertechnologiebedrijven in België.

Pieter heeft meer dan 15 jaar ervaring in de industriële engineering en heeft een diploma industriële burgerlijke bouwkunde.

 

Over Ekopak:

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandelingsoplossingen, met een duurzaam karakter.

Wij recyclen en herwaarderen water. Wij helpen onze klanten het maximale uit hun industriële waterbehandelingssystemen te halen en garanderen een ononderbroken watervoorziening.

De aandelen van Ekopak zijn genoteerd op Euronext Brussels (ticker EKOP). Meer info: www.ekopaksustainablewater.com


Inschrijven via Peepl.Praktisch

Datum: 02/03/2023 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 59,00

Plaats: België

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent, zo vermijdt u annulatiekosten.