Bedrijfsbezoek bij Moderna Products (Izegem) op 3 november 2022


Als gerenommeerde fabrikant van innovatieve plastic producten voor huisdieren streeft Moderna er naar om producten te ontwikkelen die zowel functioneel als designgericht zijn.

Eigenaars van huisdieren zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die passen bij hun dynamische levensstijl. Moderna maakt deze innovatieve producten voor onze geliefde huisdieren om bij te dragen aan hun welzijn, veiligheid en geluk.

Als fabrikant geloven zij sterk in design en het creëren van SMART-producten. De grondstoffen zijn duurzaam en gemakkelijk te recyclen.

Wist je dat Moderna zelfs kattentoiletten en hondenbakjes produceert op basis van gerecycleerde grondstof uit de blauwe PMD zak!Zie ook : https://www.made-in.be/west-vlaanderen/moderna-products-betrekt-nieuw-hoofdkwartier-en-heeft-torenhoge-ambities/

---------------

Je kan inschrijven via Peepl. Bij afwezigheid graag een seintje uiterlijk 24 uur op voorhand zodat we de organisatie tijdig kunnen updaten!
Bij no-show wordt een fee aangerekend, laat dus zeker weten als je verhinderd bent.

Praktisch

Datum: 03/11/2022 19:00 tot 22:00

Deelnameprijs: € 50,00

Plaats: Inschrijven en details via Peepl

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.