Vriendendinner met cryptokenner Jules Vandierendonck op 17 november 2022


Geboren in Brugge en opgegroeid aan de Smedenpoort. Na het Sint-Lodewijkscollege naar Gent vertrokken om er TEW te studeren. Voor zijn master in 2017 een thesis geschreven rond “Blockchain – Initial Coin Offerings” onder supervisie van prof. Bart Clarysse, blockchain verantwoordelijke aan ETH-universiteit Zürich. Vervolgens in 2018 zelf naar Zürich verhuisd om mee te helpen aan de organisatie van Zwitserlands grootste startup-competitie. Sinds 2019 samen met vennoot/vriend Christoph Glur (Power Partners) op missie om Kmo’s (Zwitserland, België, Duitsland) klaar te stomen voor een meer data-gedreven toekomst.

Wat is bitcoin en waarom is het relevant? Jules Vandierendonck legt uit hoe en waarom het is ontstaan, op welke principes het is gebouwd, welke weg het de laatste 13 jaar heeft afgelegd en kijkt uiteindelijk naar wat de toekomst zal brengen.

Indien er specifieke vragen of interesses zijn, mail gerust naar info@dehanze.be en dan kan hij de presentatie hier ook nog op afstellen.

Deze activiteit gaat door in Weinebrugge.

inschrijven via Peepl

Praktisch

Datum: 17/11/2022 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 50,00

Plaats: Weinebrugge

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.