Happy Hour met De Hanze op 25 augustus 2022


Bij De Hanze kijken we graag vooruit. En hoe fantastisch we de zomerperiode dan ook mogen vinden, we geven jullie toch graag al een reden om uit te kijken naar het einde ervan: onze Happy Hour. Eveneens het moment voor de ‘Blijde Intrede’ van een boeiend De Hanze-najaar.

Deze keer kiezen we voor een nieuwe locatie en zien we het groots: Kasteel Ryckevelde. Bij mooi weer de perfecte setting op het prachtige terras, bij zomerse regenbuien kunnen we gezellig binnen vertoeven in de mooie vertrekken.

Kasteel Ryckevelde is een exclusief en charmant buitenbeentje in alle opzichten, temidden het bos. Na 7 jaar lang renoveren, kan je in het voormalige ‘Centrum voor Europese Studies’ terecht voor een quick lunch in de brasserie, een ijsje op het terras of een intieme tête-à-tête in de statige Salons. Het belooft dus een Happy Hour in stijl te worden.

We voorzien naar goede gewoonte drank en spijs (lees: borrelhapjes) van 19 tot 20 uur. Alle bestellingen na 20 uur zijn voor eigen rekening. Een extra stimulans om dus zeker op tijd te komen!

Wie wil, kan er nadien ook blijven dineren. Misschien leuk om even te polsen welke andere Hanzeleden je kan aanspreken als mogelijke tafelgenoten. In dit geval, best op voorhand reserveren via 050 35 01 05. Het menu vind je op https://www.facebook.com/KasteelRyckevelde/.

Inschrijven kan via Peepl t.e.m. maandag 22 augustus.
Opgelet, ook voor AEF leden: bij annulatie minder dan 1 dag vooraf of no show, wordt een fee aangerekend. Bedankt voor je begrip!

 


inschrijven via Peepl

Praktisch

Datum: 25/08/2022 19:00 tot 20:00

Deelnameprijs: € nvt

Plaats: In het bos van Ryckevelde

OPGELET: Opgelet, ook voor AEF leden: bij annulatie minder dan 1 dag vooraf of no show, wordt een fee aangerekend.