Ontspanning met De Hanze op 16 juni 2022


Naar goede gewoonte organiseert De Hanze ook dit jaar opnieuw een ontspannende activiteit. Op donderdag 16 juni ’22 vormt de Sint-Michiels Tennis & Padel Club de perfecte setting voor een goed gevuld programma met sport en spel, gevolgd door een leuke apéro en diner.

Je kan kiezen om jezelf fysiek te challengen en ondertussen kennis te maken met één van de meest populaire sporten: padel. Schrijf je in voor de initiatie of maak er een heuse wedstrijd van met andere Hanzeleden als geduchte tegenstanders.

Leg je graag je focus op behendigheid en hou je het liever iets rustiger, dan kan je tijdens een gezellig petanquespelletje je beste werp-skills inzetten om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij de cochonnet te krijgen.

Of haal het kind in jezelf terug naar boven met de houten blokken tijdens een uitdagend spelletje Kubben. Dit buitenspel wordt omschreven als een combinatie tussen bowling, petanque en schaken. Gooi alle Kubbs en de Koning omver maar wees voorzichtig, als je de Koning omvergooit voordat alle Kubbs neerliggen, dan wint je tegenstander.

Fanatieke sporter of rustige levensgenieter… we hebben voor elk wat wils. Ook supporters zijn uiteraard van harte welkom! We starten om 16u, om 18u is het l’heure de l’apéro en om 19u eten we gezellig allemaal samen.

Inschrijven kan via Peepl.
We verdelen het namiddagprogramma in 2 sessies van een uur. Geef dus bij de inschrijving door welke activiteit jouw voorkeur uitdraagt.

 

16u-17u       Padel

                    Petanque

                    Kub

17u-18u       Padel

                    Petanque

                    Kub

18u              Apéro

19u              Dinerinschrijven via Peepl

Praktisch

Datum: 16/06/2022 16:00 tot 23:00

Deelnameprijs: € 50,00

Plaats: België

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.