Vriendendinner met Jos De Vuyst (CEO Stow) op 24 maart 2022


De 58-jarige Jos De Vuyst startte na zijn ingenieurstudies 33 jaar geleden zijn carrière bij Stow. Het was toen geen evidente keuze om in een start-up te beginnen die op dat moment een omzet had van amper 2 mio euro.

Hij leidde het bedrijf doorheen 3 stadia: initieel als familiebedrijf en daarna 12 jaar als afdeling van een beursgenoteerd bedrijf en uiteindelijk sedert 2013 als aandeelhouder samen met andere particuliere aandeelhouders. Volgens Jos is de periode in deze PE (private equity) omgeving de meest uitdagende en interessantste.

Onder zijn leiding vergroot het bedrijf zijn omzet naar 620 mio euro (2019) en werd het een Europese leider in industriële opslag met een ongeziene groei in deze business en met 1750 werknemers. Hij blijft de groei van het bedrijf leiden naar o.a. de US en laat het bedrijf mee evolueren met bvb e-commerce en automatisatie van logistiek.

Geleid door de markt wordt het bedrijf nu richting innovatie en technologie geleid om zo de waarde nog te doen stijgen. De volgende doelstelling staat op 1 miljard euro net sales.

Jos heeft een duidelijke strategie en visie uitgetekend om Stow naar deze leiderspositie te brengen maar tegelijkertijd hanteert hij een hands-on en no-nonsense politiek. Teams bouwen en motiveren, en gefocust blijven op de klanten zijn steeds zeer belangrijk voor hem.

In 2020 kreeg Stow de prijs van “onderneming van het jaar” van EY.Voor All Event leden is deze activiteit inbegrepen (volgens je lidmaatschap voor 1 of 2 personen). Indien je een All-In voor 2 personen hebt, vermeld dan ook graag of je met 1 of 2 personen deelneemt.

Inschrijving voor standaard leden en partners of gasten: € 50.00 (graag naam van je gast vermelden)

Indien je ingeschreven bent en er toch niet kan bij zijn, laat dit dan ten laatste 48 uur voor aanvang weten om zo annulatiekosten t.b.v. € 50.00 te vermijden (ook voor AEF leden).Inschrijvingen via Peepl.

Praktisch

Datum: 24/03/2022 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € zie Peepl

Plaats: Burg 10,
Burg 10Brugge - Burg 10Brugge8000,
Burg 10Brugge8000België

OPGELET: Alle leden & leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent - zo vermijdt u annulatiekosten.