Voka organiseert B2BnB - 15 jaar - Back to the future op 14 oktober 2021


B2BnB - 15 jaar - Back to the future

B2BnB bestaat 15 jaar! We zijn dan ook (met een jaartje vertraging) aanbeland bij een geweldige feesteditie, die op donderdag 14 oktober georganiseerd wordt door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen i.s.m. De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka. Samen gaan we 'Back to the future'! Stap dus in onze DeLorean tijdscapsule en blik met ons terug op de afgelopen edities. Daarna springen we regelrecht naar de toekomst! 

Duid donderdag 14 oktober alvast met stip aan in uw agenda, want op die dag komen de ondernemers uit Brugge en omstreken samen voor de feesteditie van B2BnB!  
 
Moderator Stef Dehullu neemt ons mee op een reis door de tijd! Samen met ons panel, bestaande uit o.a. Nicolas Buysschaert (KIXX)Stan Pattyn (Pattyn)Alexander Tuteleers (Tuteleers & Tuteleers) en Lien Fonteyne (Biovita), blikken we terug op 15 jaar B2BnB en het alsmaar verder groeiende ondernemerslandschap in regio Brugge en daarbuiten!
 
Maar de reis stopt daar niet! Vanuit het verleden maken we vervolgens een sprong, regelrecht naar de toekomst. Wie weet wat ons daar te wachten staat!
 
Durft u het aan om deze reis 'Back to the future' met ons te maken?

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Isabelle Callens.


Early bird tarieven gelden tot 1/9/21.

Praktisch

Datum: 14/10/2021 17:30 tot 21:30

Deelnameprijs: € n.a.

Plaats: Organisatie, inschrijvingen en info via Voka

OPGELET: