Voka organiseert B2BnB - 15 jaar - Back to the future op 14 oktober 2021


B2BnB - 15 jaar - Back to the future

B2BnB bestaat 15 jaar! We zijn dan ook (met een jaartje vertraging) aanbeland bij een geweldige feesteditie, die op donderdag 14 oktober georganiseerd wordt door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen i.s.m. De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka. Samen gaan we 'Back to the future'! Stap dus in onze DeLorean tijdscapsule en blik met ons terug op de afgelopen edities. Daarna springen we regelrecht naar de toekomst! 

Duid donderdag 14 oktober alvast met stip aan in uw agenda, want op die dag komen de ondernemers uit Brugge en omstreken samen voor de feesteditie van B2BnB!  
 
Moderator Stef Dehullu neemt ons mee op een reis door de tijd! Samen met ons panel, bestaande uit o.a. Nicolas Buysschaert (KIXX)Stan Pattyn (Pattyn)Alexander Tuteleers (Tuteleers & Tuteleers) en Lien Fonteyne (Biovita), blikken we terug op 15 jaar B2BnB en het alsmaar verder groeiende ondernemerslandschap in regio Brugge en daarbuiten!
 
Maar de reis stopt daar niet! Vanuit het verleden maken we vervolgens een sprong, regelrecht naar de toekomst. Wie weet wat ons daar te wachten staat!
 
Durft u het aan om deze reis 'Back to the future' met ons te maken?

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Isabelle Callens.


Early bird tarieven gelden tot 1/9/21.

Rapport van de activiteit:

‘Het geweten van Vlaanderen’ Yves Desmet van De Morgen - zoals voorzitter Patriek Cattrysse hem noemde – stelde tijdens de ontbijtmeeting van 17 februari 2011 zijn boek voor over de dubbelgesprekken van zeven Vlaamse politici met één van hun inspiratiebronnen. Yves Desmet confronteerde samen met gewezen partijvoorzitter van Agalev en minister van Staat Jos Geysels zeven toppolitici met hun inspiratiebron (allemaal mannen!). De Vlaamse politici Herman Van Rompuy, Jean-Luc Dehaene, Karel De Gucht, Vera Dua, Frank Vandenbroucke, Guy Verhofstadt en Bart De Wever peilden – meestal in de biotoop van hun onderwerp – naar wat hun intellectuele idolen dreef, wat hen bezielde. Yves Desmet pikte er tijdens de ontbijtmeeting uit: 
Jean-Luc Dehaene en futuroloog Alvin TöfflerGuy Verhofstadt en econoom en Nobelprijswinnaar Amartya SenTheodore Dalrymple en Bart De WeverFrank Vandenbroucke en de Franse socioloog Pierre RosanvallonHerman Van Rompuy en de Franse filosoof en oud-minister van Onderwijs Luc Ferry en Karel De Gucht in gesprek met topdiplomaat Robert Cooper. Allemaal boeiende gesprekken waar Yves Desmet toch koos voor dat met Alvin Töffler. Post factumgetuigt het van een fenomenaal inzicht om begin jaren zeventig van de vorige eeuw te spreken over gsm’s en computers e.d. lang voor die er waren en maatschappelijk zo’n diepgaande invloed hadden.  Het boek
Doeners en Denkers - Vlaamse politici en hun inspiratiebronnen geschreven door Yves Desmet en Jos Geysels werd gepubliceerd bij De Bezige Bij