Ontbijt(k)boek op 27 december 2021 met BJORN SOENENS


Een unieke spreker te gast!

In ‘De lengte van een oceaan’ luistert Björn Soenens vooral naar de verhalen van gewone Amerikanen. Hij tekent hun strijd op, hun overlevingsdrang, hun gevecht tegen onrecht en tegen het onvermijdelijke. Het boek zit vol verbazing en verontwaardiging over real life ten tijde van Trump. Bij momenten componeert Soenens bijna een requiem van de Amerikaanse droom. Door de coronacrisis worden de zwakke plekken van de VS plots open wonden. Björn Soenens brengt Amerika – het echte, alledaagse – in dit vuistdikke boek heel dichtbij.

https://www.standaardboekhande...

Björn Soenens is chef van "Het journaal" en Amerikadeskundige voor VRT Nieuws. Hij is ook de auteur van het boek "Blijven proberen Obama!" over het eerste jaar van diens presidentschap. In "De Ochtend" op Radio 1 laat hij geregeld zijn licht schijnen op de Amerikaanse politiek en samenleving. (Bron: www.deredactie.be)

Aangezien Björn Soenens maar zeer beperkte tijd in België verblijft (hij woont in de V.S.) passen wij ons graag aan met De Hanze. Vandaar deze wijziging in datum!

We starten om 8u met een lekker ontbijt, en daarna is Björn Soenens aan het woord!

Voor All Event leden is deze activiteit inbegrepen (volgens je lidmaatschap voor 1 of 2 personen). Indien je een All-In voor 2 personen hebt, vermeld dan ook graag of je met 1 of 2 personen deelneemt. Inclusief boek.

Inschrijving voor standaard leden en partners of gasten: € 50.00 (graag naam van je gast vermelden). Inclusief boek.

Praktisch

Datum: 27/12/2021 08:00 tot 10:00

Deelnameprijs: € 50,00

Plaats: VAN DER VALK OOSTKAMP

OPGELET: Inschrijven via Peepl. Voor niet-leden: info@dehanze.be