Bedrijfsbezoek op 4 november 2021


Arlu is de firma achter de merknamen argenta® en rob®. Al meer dan 100 jaar is argenta een toonaangevend merk in deurbeslag, maar tegenwoordig staat het vooral synoniem voor onzichtbare deursystemen. rob is reeds meer dan 80 jaar de referentie op het vlak van buitenbeslag. De focus ligt op een totaalaanbod van technieken om poorten en luiken moeiteloos en vlot te openen en te sluiten.
Dankzij deze beide assortimenten is arlu de specialist in “opening doors”.

De Hanzeleden zijn van harte welkom op het bedrijfsbezoek bij Arlu. Dit bedrijfsbezoek is gratis maar om alles op tijd te kunnen coördineren, vragen we graag om tijdig in te schrijven. Het aantal deelnemers is beperkt, wacht dus niet te lang!

Hou je er ook rekening mee dat bij no-shows wel een annulatiekost aangerekend wordt? Op tijd verwittigen is net als anders de boodschap :-).

Rapport van de activiteit:

‘Het geweten van Vlaanderen’ Yves Desmet van De Morgen - zoals voorzitter Patriek Cattrysse hem noemde – stelde tijdens de ontbijtmeeting van 17 februari 2011 zijn boek voor over de dubbelgesprekken van zeven Vlaamse politici met één van hun inspiratiebronnen. Yves Desmet confronteerde samen met gewezen partijvoorzitter van Agalev en minister van Staat Jos Geysels zeven toppolitici met hun inspiratiebron (allemaal mannen!). De Vlaamse politici Herman Van Rompuy, Jean-Luc Dehaene, Karel De Gucht, Vera Dua, Frank Vandenbroucke, Guy Verhofstadt en Bart De Wever peilden – meestal in de biotoop van hun onderwerp – naar wat hun intellectuele idolen dreef, wat hen bezielde. Yves Desmet pikte er tijdens de ontbijtmeeting uit: 
Jean-Luc Dehaene en futuroloog Alvin TöfflerGuy Verhofstadt en econoom en Nobelprijswinnaar Amartya SenTheodore Dalrymple en Bart De WeverFrank Vandenbroucke en de Franse socioloog Pierre RosanvallonHerman Van Rompuy en de Franse filosoof en oud-minister van Onderwijs Luc Ferry en Karel De Gucht in gesprek met topdiplomaat Robert Cooper. Allemaal boeiende gesprekken waar Yves Desmet toch koos voor dat met Alvin Töffler. Post factumgetuigt het van een fenomenaal inzicht om begin jaren zeventig van de vorige eeuw te spreken over gsm’s en computers e.d. lang voor die er waren en maatschappelijk zo’n diepgaande invloed hadden.  Het boek
Doeners en Denkers - Vlaamse politici en hun inspiratiebronnen geschreven door Yves Desmet en Jos Geysels werd gepubliceerd bij De Bezige Bij