Ontspannende activiteit op 17 juni 2021 met bezoek aan de Triënnale


Triënnale Brugge is er opnieuw in 2021. Het thema voor dit jaar is TraumA. Na twee succesvolle edities in 2015 en 2018 wordt de Belgische werelderfgoedstad opnieuw decor voor hedendaagse kunst en architectuur. En net als bij de vorige edities is De Hanze ook opnieuw van de partij!

"TraumA balanceert tussen het aanwezige en het verborgene. Met een parcours van sculpturale, architecturale en organische creaties komt het tegemoet aan een viering van de veelzijdigheid en beweeglijkheid van deze stad. Tussen privé en publiek. Tussen droom en nachtmerrie."

Verdere info over het thema en de inhoud van de Triënnale 2021 vind je hier: https://www.triennalebrugge.be/en/nieuws-en/triennale-brugge-2021-tussen-droom-en-werkelijkheid/

Onder begeleiding van Mieke Vandemoortele en andere erkende gidsen ontdekken we het parcours in de stad. En naar goede gewoonte sluiten we de avond af met food & drinks.

Alles zal corona-proof plaatsvinden, afhankelijk van de geldende maatregelen.

Inschrijvingen:

  • Voor All-Events leden is deze activiteit inbegrepen (volgens je lidmaatschap voor 1 of 2 personen). Maar ook zij dienen zich in te schrijven als bevestiging met 1 of 2 personen.
  • Voor alle andere leden en partners is de prijs € 50 p.p.

Opgelet: indien je ingeschreven bent maar toch niet aanwezig kan zijn dan vragen we om dit per email door te geven, uiterlijk op maandag 14 juni. Anders wordt een no-show fee aangerekend van het volledige bedrag - dit geldt ook voor All Events leden.

Praktisch

Datum: 17/06/2021 18:00 tot 23:00

Deelnameprijs: € 50,00

Plaats: België

OPGELET: Inschrijven via Peepl. Voor niet-leden: info@dehanze.be