Ontbijt(k)boek met Jürgen Ingels - 25 februari 2021


Jürgen Ingels – 50 lessen voor ondernemers

 

Al doende leert men, en dat mag je in het geval van ondernemen zeer letterlijk nemen. Een succesvol ondernemer worden, is een proces van hard werken en leren met vallen en opstaan. Een toverformule voor succes bestaat niet, maar met de juiste lessen kom je al een heel eind.

In 50 lessen voor ondernemers onthult Jürgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de samenstelling van je team, en de financiële opbouw van je onderneming.

Aan de hand van persoonlijke anekdotes illustreert Jürgen zijn ondernemersvehaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Met dit boek wil hij inspireren, zijn passie voor ondernemerschap en technologie doorgeven.

Dit boek is voor startende en ervaren ondernemers van zowel kleine als grote bedrijven. Voor iedereen die obstakels te overwinnen heeft en zijn bedrijf wil laten groeien.

50 lessen die tot de verbeelding zullen spreken van ondernemers, managers en studenten.

 

 

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap en dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet.

 

Hij startte zijn carrière als investeringsmanager bij Dexia Ventures, het risicokapitaalfonds van Dexia. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie.

 

Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven.

 

Hij is daarnaast ook bestuurder bij verschillende bedrijven, organisator van evenementen (Supernova, The Big Score) en is ook bekend van het tv-programma Leeuwenkuil.

 

Uit zijn persoonlijke ervaringen verklapt hij dan ook de “tips and tricks” over de boeiende wereld van het ondernemen.

 

 

Dit ontbijtboek staat opnieuw garant voor een boeiende ochtend!

 

Praktisch

Datum: 25/02/2021 08:00 tot 10:30

Deelnameprijs: € 50

Plaats: België

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent: graag min. 24 u op voorhand verwittigen, anders dienen we een no-show fee aan te rekenen. Inschrijven via Peepl. Voor