Nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2021


Beste Hanzelid

begin januari starten we graag het nieuwe Hanze-jaar met een mooie en gezellige nieuwjaarsreceptie. We moeten echter nog even geduld hebben om terug live met z’n allen samen te komen.

Natuurlijk zoeken we met De Hanze naar een oplossing, en ook nu bieden we een zeer mooi digitaal alternatief aan en dit op donderdagavond 7 januari 2021, om 19u. Wat het precies allemaal zal inhouden, blijft nog even geheim! Dat het magisch zal zijn, kunnen we alvast garanderen. Daarnaast zorgen we ook voor een fijne culinaire box aan huis geleverd, en krijg je de mogelijkheid om digitaal te netwerken.

Als je graag deelneemt aan dit evenement, schrijf je dan vlug in via mail naar info@dehanze.be (bij inschrijving graag je adres vermelden, en of je voor 1 persoon of 2 personen inschrijft). De Hanze biedt alle leden en hun partner gratis deelname aan.

Niet-leden zijn ook van harte welkom, inschrijving zonder catering is gratis. Indien niet-leden ook voor catering kiezen, wordt hiervoor € 40 per persoon of € 65 per 2 personen aangerekend.

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 januari 2021.

We hopen je te mogen verwelkomen op 7 januari ’21 !

Met hartelijke groeten,

Wim Henneman               Valerie Meuser

Voorzitter 19-20               Voorzitter 21-22

 

Praktisch

Datum: 07/01/2021 19:00 tot 22:00

Deelnameprijs:

Plaats: België

OPGELET: