ICF Gent - Lichtfestival Gent - 31 januari 2018

Op 31 januari brengt ICF samen met Lichtfestival Gent het nodige licht naar de donkere winterdagen. Geniet van mysterieuze lichtsculpturen, spectaculaire projecties en creatieve installaties van nationale en internationale kunstenaars.

We verzamelen in de crypte van de Sint-Pietersabdij om 18u voor het aperitief, gevolgd door een fijn tweegangendiner. Tony Martens, evenementencoördinator mobiliteit voor Stad Gent, geeft ons in een tiental minuten een korte maar exclusieve inkijk in het mobiliteitsvraagstuk n.a.v. de organisatie van grote evenementen, zoals het Lichtfestival.

Rond 20u trekken we de stad in via het verrassende parcours van 7 km (met start en aankomst op het Sint-Pietersplein!). Elk op eigen tempo en volgens eigen interesse.

Klanten, relaties, vrienden of familie die u graag wil uitnodigen? Zeker doen, voor dit unieke stadsevenement zijn al uw connecties welkom aan ledentarief!

Echte clubgezelligheid in winters donkere dagen, u komt toch ook? Inschrijven kan hier. : http://www.clubofflanders.com/lichtfestival-31-januari-2018/

 

Dominique Santens Geert Gysel

Voorzitter ICF Directeur ICF

Opgemaakt op: 25.01.2018
« Alle nieuws