ICF Gent - 15e Sport & Business avond met Koen De Brabandere secr.-gen. Kon.Belgische voetbalbond

Voetbal is emotie en passie.
Management van een voetbalorganisatie is passie.

Op 7 november a.s. verwelkomen we Koen De Brabander, secretaris-generaal van de Koninklijke Belgische voetbalbond als gastspreker tijdens de 15e Sport & Business avond.

De Koninklijke Belgische voetbalbond heeft als missie voetbal organiseren in ons land.  Het aansturen van één van de grootste ledenorganisatie in ons land met zijn nationale en regionale structuren is dan ook een grote uitdaging.  De strategische lange termijn doelstellingen van onze organisatie zijn gebaseerd op volgende statements die nader zullen worden toegelicht:

• Opbouwen van ‘winning spirit’

• Professionaliteit in alles wat we doen

• Exceptionele service leveren aan onze clubs en leden

• Eenvoud in onze processen genereren

Koen De Brabander was meer dan 30 jaar actief in een toonaangevend consulting bedrijf waarvan de laatste 10 jaren in een leidinggevende functie.

Deze unieke ervaring overbrengen in een andere wereld vol emotie en passie was een uitdaging op zich. Tegelijk kan hij terugblikken op één jaar ervaring in zijn nieuwe omgeving en de confrontatie maken van beide werelden.

Meer info en inschrijven:http://www.clubofflanders.com/7-november-2017-sport-business-de-maatschappelijke-kracht-van-voetbal/

Wij hopen u talrijk te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Dominique Santens

Voorzitter ICF

Opgemaakt op: 22.10.2017
« Alle nieuws