REMINDER: Ontbijt(k)boek - Gastspreker Thierry Geerts - CEO Google Belgium

Digitalis
Hoe we onze wereld kunnen heruitvinden.

Directeur Google België pleit voor meer digitale visie en goesting

Reis mee naar Digitalis, het land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema's worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.

Dit uitdagende boek van Thierry Geerts is een krachtig pleidooi om in deze tijden van digitalisering de angst opzij te schuiven en de vooruitgang te omarmen. De digitale revolutie heeft immense maatschappelijke, culturele en economische implicaties en stelt ons voor grote uitdagingen: we moeten niet minder dan de hele wereld heruitvinden. Maar de boodschap is positief: de technologische vooruitgang biedt unieke kansen om onze samenleving te verbeteren.

En waarom zou België, dat in het verleden aan de spits heeft gestaan van de industriële en computerrevolutie, niet de hoofdstad van Digitalis kunnen worden? Als ons land deze digitale trein niet wil missen, heeft het behoefte aan inspirerende en ambitieuze projecten. Dit boek zet alvast de bakens uit.

Praktisch

Datum:
21-02-19 08:00 tot 10:00
 
Deelnameprijs
€ 47
 
Kostenloos annuleren enkel mogelijk tot 48 uur vooraf aan de activiteit!
Plaats:
Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp


OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait : gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent !


Registratie begint op:
31-01-19
,
Registratie sluit op:
20-02-19