Heuglijk nieuws bij familie De Lathouwer

Benjamin De Lathouwer en Eline Scherrens melden met vreugde de geboorte van hun dochtertje Marie-Lou op 28 september 2018.

Lees meer »​

Nieuw standingvol kantoorgebouw voor ICO in de haven van Zeebrugge

Onder de vleugels van de Japanse groep NYK werd in 2006 het nieuwe bedrijf International Car Operators (ICO) opgericht. Onder de deskundige leiding van CEO, Marc Adriansens, tevens Hanze-lid, groeide ICO uit tot een grote speler en vaste waarde in de havens van Zeebrugge en Antwerpen. Met 1250 werknemers en 100 miljoen euro toegevoegde waarde in Zeebrugge en Antwerpen draagt ICO flink bij tot de Vlaamse economie.

Lees meer »​

Advionics neemt deel aan Open Bedrijvendag

Advionics, het Oostkamps bedrijf waar ons Hanzelid Jan Bonte CEO is, heeft een hele geschiedenis achter de rug. Uiteindelijk is het in 2014 door een managementbuy-out een op zich staand bedrijf geworden. Jan Bonte runt Advionics samen met Nico Strynck die fungeert als CFO en ook deelnam aan de MBO.

Lees meer »​

Brugs advocatenkantoor lanceert primeur met online advocatenkantoor

Dat onze Hanzeleden ook begaan zijn met digitalisatie en innovatieve projecten bewijst het initiatief van Hanzelid Ivan Coppens van het Brugs advocatenkantoor Theoma.

Lees meer »​

Gepassioneerd op zoek naar gepast vastgoed

Nico Dewulf, lid van De Hanze, is vastgoedmakelaar van het Brugse kantoor Wulf&Meester. Vanuit zijn expertise en kennis van vastgoed heeft Nico besloten om de uitdaging aan te gaan en met Wulf&Meester deel te nemen aan het TV-programma ‘Huizenjagers’ op Vier.

Lees meer »​

De Hanze - International Club of Flanders is een businessclub met als doel ondernemende personen uit Vlaanderen samen te brengen. De Hanze is a-politiek en niet gebonden aan één of andere levensbeschouwing. Managers, politici en ambtenaren kunnen hun ideeën vormen, toetsen of bijstellen door een open confrontatie van gedachten en overtuigingen.

Lees meer »